Mød Procurator – det er os med 30.000+ løsninger

Procurator har mange produkter og ydelser at byde på. Som leverandør af primært arbejdstøj og sikkerhedsudstyr til alle brancher, har vi et dybt og bredt sortiment. Et sortiment, der ikke kun består af produkter – men også viden, erfaring, uddannelse og serviceydelser.

Har du udfordringer i arbejdsmiljøet? Brug for en gennemgang af virksomhed for farvestyring? Ønsker du optimering af indkøb af sikkerhedsudstyr? Savner du emballageløsninger? Er du på udkig efter løsninger på områderne rengøring & hygiejne?

Så kig forbi stand A07 på Dansk Rengøringsmesse 2017. Vi fokuserer vi på 3 udvalgte områder:

  • Arbejdstøj & Sikkerhedsudstyr til branchen
  • Hygiejne & Rengøring
  • Emballageløsninger

Og har i den anledning inviteret “familien” med. Vi er således repræsenteret med en kollega fra hhv. Papyrus supplies (pakke – & emballageløsninger) og Stadsing (totalløsninger inden for rengøring til professionelt brug).

Vi ses i Odense.

Besøg os på nettet

Besøg Stadsing

Procurator og Papyrus Supplies

Læs vores profilbrochure

Skriv en kommentar