Glaesel HSEQ Management

Glæsel HSEQ Management arbejder over hele kloden, hvor vi hjælper vores kunder – store som små, med at opnå en bæredygtig forretning gennem bedre ledelsessystemer.

Sammen med vore kunder bygger vi ledelsessystemer op fra bunden og skræddersyer systemet, så det passer til hver enkelt virksomhed.

Glaesel HSEQ Management har netop udviklet et helt nyt GAP-analyseværktøj og et interessent-analyseværktøj, der kan hjælpe virksomheder med at identificere på hvilke områder man mangler dokumentation og holder fokus på sin forretning.

Vi auditerer virksomheder efter standarderne ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 og afholder Lead Auditor uddannelser.

Som mindre dansk firma er vi også særlig stolte af et tæt samarbejde med ISO hvor vi er med i udviklingen af standarderne, aktuelt ISO 45001.

Læs mere på www.glaesel-hseq.dk

Om tovholderen på konferencesessionen:

Inge Kjær Thestrup, Glaesel HSEQ management

Inge Kjær Thestrup fra Glaesel HSEQ management er tovholder for at arrangere spændende oplæg med relation til arbejdsmiljø i rengøringsindustrien.

Inge har altid beskæftiget sig med konstruktion, maskinsikkerhed, risikovurdering og dokumentation, så helt naturligt vil ”maskinsikkerhed” være det emne, som Inge vil sige et par ord om.

Inge har også prøvet at opbygge en fødevarevirksomhed fra ”idefase” til en fuldskala produktion. Helt konkret har hun skullet skabe en sikker arbejdsplads med farlige maskiner, og risikovurdere set-up’et i alle faser af maskinernes anvendelse.

Udover den faglige viden, har Inge ikke været bange for at tage et stykke værktøj frem og skifte gearkasse på den gamle Morris 1000, og har selv prøvet at arbejde i mærkelige arbejdsstillinger for at skille noget ad. En sådan praktisk erfaring giver god mening, når man arbejder med konstruktion og maskinsikkerhed.

Inge er uddannet Teknisk tegner, er opfinder af mange forskellige produkter, og har haft selvstændig konsulentvirksomhed med speciale i ATEX-direktiverne.

Hos Glaesel HSEQ Management, arbejder Inge, udover rådgivning vedr. CE-mærkning og ATEX direktiverne, også med standarderne ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 og ISO 22000.