artikel

Det perfekte garn til alle dine forårsprojekter

Mayflower garn er et luksuriøst garn, der er perfekt til at strikke eller hækle sjaler, wraps og andre sarte ting. Den er lavet af 100% merinould og har en smuk, blød tekstur. Garnet fås i en række forskellige farver, så du kan finde den perfekte nuance, der passer til dit outfit eller projekt. Mayflower fås i nøgler på 100 gram eller 200 gram. Jeg brugte 50 gram eller lidt over et nøgle til huset. Snorene er lavet af 100% tyk bomuld, men der findes mange typer af snore, så du er velkommen til at bruge det, der virker for dig. Den har et forniklet stålhus og spænde. Snoren kan justeres mellem 12 og 27. Længden på armbåndet er ca. 875. Hvis du ikke er bekendt med denne type armbånd, skal du være opmærksom på instruktionerne.

Billig garn: Den bedste måde at spare penge på dit næste strikkeprojekt

Det er utroligt, hvad du kan finde i en genbrugsbutik: tøj, møbler og garn, selvfølgelig! Jeg nyder altid at gennemse gangene efter billigt garn. Det er normalt en blanding af akryl og uld, som er fantastisk til filtning. Farverne er ofte levende og interessante, og jeg kan normalt få et par nøgler for blot et par dollars. Jeg elsker at strikke og hækle, så det er en rigtig bonus at finde billigt garn. Jeg elsker også at lave patchwork-tæpper, så jeg tænkte, at det var på tide at kombinere min kærlighed til håndværk med min kærlighed til garn. Jeg købte to nøgler uldgarn i lilla og pink nuancer. Jeg købte også et stort stykke korkstof. Korkstof er usædvanligt, fordi det er lavet af barken fra korkegetræer.

25% rabat på garn! – Et godt tidspunkt at få fat i dit yndlingshåndværk!

Der er noget særligt ved garn. Det er blødt, det er varmt, og det er perfekt til at lave alverdens hyggeting. Garn er det perfekte materiale til fremstilling af trøjer, hatte, tørklæder og meget mere. Det er også et fantastisk materiale til hækling og strikning. Garn er et alsidigt materiale, der kan bruges til at lave alle mulige ting. Den er perfekt til at holde dig varm om vinteren, og den er også perfekt til at lave tilbehør og boligindretningsartikler. Når du leder efter garn, har du masser af muligheder. Du kan købe garn i alle mulige farver og teksturer. Du kan endda finde garn, der er lavet af genbrugsmaterialer såsom genbrugsplast. Hvis du leder efter noget godt garn, så tjek vores guide til de bedste steder at købe garn online. Køb ikke garn kun for at lave et bestemt projekt.

Strik er den nye yoga!

Jeg elsker at strikke! Det er så beroligende og terapeutisk at strikke. Jeg kan fortabe mig i strikkebevægelserne, og det er en fantastisk måde at slappe af på. Jeg nyder også virkelig den følelse af præstation, jeg føler, når jeg er færdig med et projekt. Strikning er en stor hobby for folk i alle aldre. Jeg er begyndt at strikke sammen med min bedstemor, og det har været meget sjovt. Da jeg gik på college, strikkede jeg, når jeg havde et ledigt øjeblik. Det er en fantastisk måde at fordrive tiden på! Det eneste, der kunne gøre strikning bedre, ville være at strikke, mens du ser dit yndlings-tv-program eller -film! Jeg er ikke sikker på, hvad mit første strikkeprojekt var, men min allerførste strikkeopskrift, som jeg designede, var en bjørnehue.

Bliv inspireret af Fiber Craft: En guide til kreativt og farverigt håndværk

Fiberhåndværk er en fantastisk måde at slappe af og have det sjovt på. Det er en fantastisk måde at bruge sin kreativitet på, og det er en meget beroligende aktivitet. Du kan lave alle mulige ting med fiberhåndværk, lige fra simple projekter som grydelapper og karklude til mere komplicerede ting som sweatere og dyner. Der er uendelige muligheder, og du kan lave, hvad du vil. Et senatpanel har støttet et lovforslag om at forlænge Patriot Act til 2020, selvom det vil blive frataget nogle af NSA's mest kontroversielle spionbeføjelser. Senatets retsudvalg vedtog tirsdag USA's Freedom Act, som markerede sit første skridt på vejen mod at blive lov, efter at den blev vedtaget af Repræsentanternes Hus i maj.

Garn Online Shop: Et sted for strikkere og hæklere

Der er mange fordele ved at shoppe garn online. Den største fordel er måske det utrolige udvalg, der er til rådighed. Du kan finde næsten enhver farve, vægt og type garn, du nogensinde kunne ønske dig. Shopping online giver dig også mulighed for at drage fordel af udsalg og rabatter, som måske ikke er tilgængelige i butikkerne. Derudover tilbyder mange online butikker gratis fragt på ordrer for et bestemt beløb. Dette kan spare dig for mange penge i det lange løb. Der er dog nogle ulemper ved at købe garn online. For det første kan det være svært at afgøre, om et nøgle har den rigtige farve og tekstur, når du ser billeder af det på en skærm. Dette betyder ikke, at du ikke bør købe fra onlinebutikker – bare husk dette, når du kigger deres udvalg igennem.

Link til artiklen

garn til alt inden for strik og hækling