Det skal du have styr på til konfirmationen

Har du også et barn, der snart skal konfirmeres? Så ved du måske allerede, at der er en del ting, der skal være styr på.

Det er vigtigt, at du har et godt overblik, for det er en virkelig vigtig dag for din datter eller søn. Det er trods alt den dag, de ”træder ind i de voksnes rækker”.

Få styr på gaven

Du skal naturligvis give dit barn en rigtig god gave, når han eller hun skal konfirmeres. Du kan f.eks. vælge at forære ham eller hende det bedste mobilt bredbånd.

Det er noget, de fleste i den alder godt kan bruge. Du kan altid give et abonnement på det. Det kan også være, dit barn har ønsket sig noget, som du giver i stedet for. Du skal bare huske, at det skal være en god gave.

Få sendt indbydelser ud

Når du skal sørge for indbydelse konfirmation, så skal du sende invitationer ud til dem, der skal med til festen. Du skal overveje, hvem der skal med, og hvor de skal sidde. Du gør dig klogt i at forsøge at placere mennesker sammen, som har det godt sammen. Så får alle en bedre fest.

Konfirmationstøjet på plads

Din datter eller søn skal naturligvis også have glæden af at få noget fedt konfirmationstøj. Det er en god idé at være ude i god tid, da det kan tage tid at finde det helt rigtige.

Sang eller tale?

Du skal og give din datter eller søn en tale eller en sang. Her kan du fortælle sjove anekdoter – og det er også tilladt at drille lidt! Der er selvfølgelig mange flere ting, du skal have styr på. Du skal have et sted at holde festen, sørge for mad og så videre.