En smuk ring er en helt speciel gave

En Ole Lynggaard ring er en helt speciel gave. Selv om det måske ikke er en troskabs ring, bærer den i sig selv, så meget værdi at den bliver helt speciel.

En Ole Lynggaard ring er et smykke for fremtiden. Det har en værdi i kroner og øre, men en endnu støre værdi i skønhed og design. Mange smykker er nogen vi skifter ud, alt efter mode og stil. Dette gælder ikke for en Ole Lynggaard ring. Den er for evigt. Her guldbrandsenjuveler.dk kan du se et stort udvalg af de smukke Ole Lynggaard ringe.

Den hemmelige forlovelse

En Ole Lynggaard ring er perfekt til den stille forlovelse. Den hvor du og din udkårne, helt alene, lover hinanden at I skal være sammen for evigt. En hemmelig forlovelse og en Ole Lynggaard ring som eneste vidne. Perfekt og absolut som det bør være. Den officielle del kan komme senere. Denne del er helt privat og kræver kun et eneste vidne.

Den officielle forlovelse

Her er det ikke længere privat og her er der brug for mange vidner. Den oprindelige Ole Lynggaard ring er naturligvis stadig i spil og med som vidne. Men nu skal der forlovelsesringe til. Nu er der de to ringe, som senere bliver flyttet fra venstre til højre. Når ægteskabet en gang er helt officielt vil den oprindelige Ole Lynggaard ring stadig være vidne og minde jer to om den private stund, som kun var for jer.

Traditioner i forfald og dem vi beholder

En hel masse af vores traditioner er i forfald. Det er ingen ny historie. Forfaldet har stået på længe. gamle højtider bliver omdefineret og helt nye kommer til. Om traditionernes forsvinden eller omdefinering er negativt er ikke helt gennemskueligt.

Forlovelsen er ikke længere en fast tradition. Nogen aftaler bare, helt uden forlovelse, at de vil gifte sig. Ringen har ingen praktisk betydning, hverken i forlovelsen eller i ægteskabet. Selv en Ole Lynggaard ring er ikke en tradition og heller ikke et blivende ritual, med mindre du selv gør den til det.

En rationel tid har ikke brug for traditioner

Vores tid er meget rationel. Traditioner handler om følelser og fortid. En rationel tid har ikke plads til følelser og fortid og fastholder derfor kun de rationelle sider af gamle traditioner.

Forlovelsesringen eller den lidt hemmelige Ole Lynggaard ring er altså hverken rationelt, eller en rigtig tradition længere.

Hold fast når det giver mening

En Ole Lynggaard ring og en hemmelig, eller bare privat, forlovelse, giver mening. Der er ikke noget rationelt eller direkte juridisk bindende i spil, det handler om noget helt andet. Det handler om tillid, kærlighed og de værdier som I vil bygge jeres fremtid på.

Traditioner er ikke det samme som det var på vores forældres tid. Vi kan ikke selv opfinde nye, i den forstand at et ritual ikke automatisk bliver til en tradition, men vi kan holde fast i det som har betydning for os selv.