nyheder

Er du studerende, og er din computer gået i stykker? Dette kan du gøre

Hvis man er studerende, så har man ikke så mange penge mellem hænderne. Man får ikke særlig meget udbetalt om måneden, og derfor kan det godt være svært at få råd til andet end lige det nødvendige. Derfor er det også noget værre møg, når man pludselig får en uforudset regning. Det kan f.eks. ske, hvis ens computer pludselig bryder sammen. Som studerende kan man ikke undvære sin computer. Derfor er det vigtigt, at man hurtigt finder en løsning. Men hvad kan man egentlig gøre, hvis man ikke har råd til at købe en ny? Det kan du læse mere om i denne artikel.

 

Tag et lån fra private folk

Du kan ikke undvære din computer i særlig mange dage, når du er studerende. Du skal konstant bruge din computer til at skrive opgaver, til at tilgå forskellige platforme og til at læse på. Hvis din computer bryder sammen som studerende, så er det altså helt essentielt, at du hurtigt får skaffet dig en ny. Du kan f.eks. skaffe dig en ny, ved at låne penge af private folk. Der er mange, der synes, det er mere trygt at låne penge af private, så hvis du også har det sådan, så lån penge fra private folk.

 

Tag et weekendlån

Det kan være, din computer er brudt sammen i weekenden, og du har en deadline til mandag. Det er noget værre rod, og du skal med det samme sørge for at skaffe en computer. Du kan tage et weekendlån, så du hurtigt har en igen.

 

Kan den repareres?

Alt afhængigt af hvor dyr din computer har været, og hvor gammel den er, kan du vurdere, om den skal repareres eller kasseres. Hvis den skal repareres, så får du den selvfølgelig igen. Det kan godt være, du ikke kan undvære den i den tid, det tager for computeren at blive fikset. Hvis det er tilfældet, så kan du altid spørge stedet, om de har en lånecomputer. Det kan også være, du kender nogle, som ikke er lige så afhængige af at have en computer, som du er. Hvis det er tilfældet, så kan du jo spørge, om du må låne denne computer i den tid, det tager, før du får din egen tilbage igen. Det er selvfølgelig ikke sikkert, at det kan betale sig at få den repareret, og så skal du måske købe en ny.