artikel

Få det bedste år – bæredygtigt og hyggeligt

Nu er året 2021. Det er vildt at vi allerede er nået så langt. 2020 var ikke det bedste år, af flere grunde. Men du kan stadig nå at gøre 2021 til dit år. Hvad er vigtigt i år? Hvad er det vi går op i? Bæredygtighed er en ting, og en anden ting er hygge. Noget vi ikke fik gjort for meget sidste år. Læs her om dette.

Er du god mod miljøet?

Nu kommer det svære spørgsmål. Er du god mod miljøet? Det kan være du måske gør små ting, som at sortere dit skrald og undgå at købe ting med for meget plastik. Det gør helt klart også en forskel, og det betyder også, at du er bedre mod miljøet end så mange andre er.

Men der er altid plads til forbedring. Der er mange ting du kan gøre endnu, som vil betyde du er endnu bedre mod miljøet. Det kan godt være svært at gøre det hele, da det kan ændre din livsstil ret meget. Så tag den med ro, og prøv en ting af gangen.

Har du allerede taget det kloge valg og købt en elbil, er du specielt også godt på vej til at blive den bedste mod miljøet. Er du træt af at finde ladestationer? Det er der mange der er. Køb din egen private ladestation og gør livet lidt nemmere. Ved at være god mod miljøet, kan din samvittighed være ren, og du kan dermed nye dit år fuldt ud.

I år skal der rigtig hygges

I år er året, hvor der skal hygges helt vildt. I sidste år og noget af dette år, har meget af landet være lukket ned. Man kan hurtigt blive sindssyg af at være sammen med de samme mennesker hver dag. Lige så snart der åbnes op for landet igen, skal du ud og hygge på alle mulige måder.

Hygge kan gøres på mange måder. Du har sikkert savnet at tage i biografen og spise en kæmpe popcorn, som enten er væk inden filmen eller kun er halvt spist.

Biografer giver altid en hyggelig følelse i kroppen, som intet andet kan måles med. Du kan tage i byen og møde nye mennesker. Nu er du træt af de nærmeste venner, og du har brug for noget nyt. Møde nye mennesker og så har du også noget at snakke om, med dine gamle venner.

Jul i år skal nok blive hyggeligt også. Find et lokalt julemarked på https://jule-marked.dk/ og tag afsted med familie, venner eller kæreste. Tag ud og lav alt muligt. Tag i tivoli og nyd hvordan der er pyntet op, tag til Flensborgs julemarked eller noget helt andet. Bare kom ud og hyg dig.