Find en god plads i hjemmet til din safety razor

Ifølge den japanske oprydningsguru, Marie Kondo, så skal alting have en plads i hjemmet. Det er logik at det giver mindre rod, hvis man altid ved hvor tingene skal være. En safety razor hører hjemme på badeværelset. Inde på badeværelset har man måske nogle skabe, skuffer eller hylder hvor man kan finde en god plads til hver og en af sine ting, men det kan også være, at der er plads på selve håndvasken eller på bordet ved håndvasken. Hvordan der end ser ud, om der er meget eller lidt plads, så er det vigtigt at finde en bestemt og fast plads til alle sine ting, for så sørger man nemlig også for at de ikke bliver væk så man skal til at købe nye ting igen og igen, hvilket ikke er godt for miljøet.

Din safety razor er en personlig ejendel

Det er godt at vide at en safety razor er en genanvendelig skraber og derfor er god for miljøet. Man kan ikke undervurdere vigtigheden i at komme væk fra køb-og-smid-væk samfundet, for vi har slet og ret ikke råd til at leve og forbruge på den måde længere. Det skal slutte nu, og vi må alle begynde på at leve mere miljøvenligt. Det er en del af zero waste bevægelsen.

En meget lang holdbarhed

Når man anskaffer sig en safety razor så er man som regel også bevidst om at det er en personlig ejendel. En safety razor er nemlig ikke noget man deler. Til gengæld kan den bruges igen og igen og har en meget lang holdbarhed, hvis man bare passer ordentligt på den. Det at passe på sine ting er også en del af zero waste bevægelsen. Vi skal sørge for at vores ting holder noget længere. Derfor er det også godt at pejle efter kvalitetsprodukter som ikke sådan lige går i stykker samtidig med at man har det in mente at man skal tage vare på sine ting på linje med det at tage vare på vores klode.

Den grønne bølge er en god indsats for kloden

Mange mennesker går ind for bæredygtig mode, og det er et held at det er lykkedes at få så mange mennesker med på den grønne bølge. Der ligger naturligvis også en stor indsats bag. Der er mange mennesker, som har brugt kræfter i forskellige miljøorganisationer for at fremme den grønne omstilling og fortælle folk om nødvendigheden i at værne om vores natur og moder jord. 

Miljøet er en del af os selv

Når vi taler om miljøet taler vi også om os selv. Vi vil bevare kloden og hermed også os selv. 

Det tæller nemlig også mennesket, den art som er os. Miljøet er også os, og det er vigtigt at huske på.