Blogging

Inspiration til boligen: derfor er bambus et hit

Din bolig er dit fristed i en travl og hektisk hverdag, og derfor et det naturligvis vigtigt, at du sørger for at skabe nogle gode rammer om afslapning og generelt velvære derhjemme. Det kan du bl.a. gøre gennem din indretning, som du kan skræddersy til at passe til lige netop dine behov og din smag.

 

Du har mange forskellige muligheder, når det kommer til indretning i hjemmet, og da moden hele tiden skifter, kan det være svært at finde hoved at hale i, hvad du egentlig skal vælge, når du skal indrette dig med borde, stole, kommoder, skabe og så videre.

 

Her er et det en god idé at tænke over, hvilket udtryk du gerne vil skabe, samt hvilke farver og materialer, du føler dig godt tilpas i.

 

Hvis du gerne vil skabe et varmt og hyggeligt udtryk i dit hjem med nogle moderne og stilrene møbler, skal du kiggere nærmere på dine muligheder for at købe flotte bambusmøbler.

 

Du kan eksempelvis vælge en flot og stilren bambus kommode, som er et eksklusivt møbel i en høj kvalitet, selvom en bambus kommode kun er lavet af netop bambus. 

 

Et naturligt og slidstærkt materiale

Hvis du køber en bambus kommode, vil du få et møbel, som er lavet i et naturligt og slidstærkt materiale. Bambus er et godt materiale til møbelfremstilling, da bambus fra naturens side har en lang holdbarhed, mens det på samme tid er solidt robust, så det kan bruges til selv store opbevaringsmøbler som eksempelvis en bambus kommode.

 

Ved at vælge en bambus kommode får du et møbel, som kan gå i arv fra generation til generation, og som giver dig et sikkert sted at opbevare alle din ting, du gerne vil have gemt af vejen i din bambus kommode.

 

Et bæredygtigt materiale

Bambus bliver af mange anset for at være et af de mest bæredygtige materialer inden for møbelfremstilling. Det skyldes, at den bambus, en bambus kommode er lavet af, er 100 % naturlig på højde med andre møbler lavet af andre solide træsorter.

 

Det, der gør bambus mere bæredygtig end andet træ, er, at bambus hurtigt gror tilbage igen, når det er blevet fældet. Bambus er faktisk ikke et træ, da planten er i familie med græs, og derfor har bambus en evne til at gro rigtig hurtigt, så ressourcen hurtigt reetablere sig selv, efter den er blevet fældet og brugt i eksempelvis en bambus kommode.

 

Et egetræ tager mange årtier om at vokse sig stort, men en bambusplante kan være klar til fældning efter bare en enkelt vækstsæson, hvilket gør bambus til en næsten uudtømmelig ressource.

 

Bambus kræver desuden kun lidt vanding, og der bruges ingen kemikalier uden vokseperioden. Endeligt nedbrydes bambus også nemt igen, hvis materialet vender tilbage til naturen, da ingen lim eller lignende bruges i forbindelse med forarbejdning af bambus.

 

Derfor er en bambus kommode et sikkert valg for dig, der gerne vil købe møbler på en ansvarlig måde, som tærer mindst muligt på jorden ressourcer.