artikel

Mig og min vens bedste køretimer

Jeg sad i skolen. Det var virkelig kedeligt. Vi havde matematik. Jeg anede ikke hvad vi skulle. Jeg sad bare og snakkede med min ven. Vi snakkede om at vi skulle til teori i dag, og ud at køre på torsdag. Det glædet vi os virkelig til. Vi begge er startet sammen på en køreskole i Vanløse som hedder top-geartrafik.dk, som er virkelig god. Vi er virkelig glad for den. Vi har fået den sjoveste kørelærer og han har allerede lært og at køre en bilen uden problemer næsten. Vi elskede bare at køre bil. Vi glædet os også til teorien i dag. Det var også spændene. Men intet er lige så spændene som at køre bil. Det var det vi elskede mest. Lige nu skulle vi bare have skoledagen overstået. Klokken blev så 15, og vi havde endelig fri. Vi skulle vente til klokken 18 fordi det var først der teorien startede. Imens havde tog vi bare ud for at spille noget fodbold sammen imens. Da klokken så blev 17 tog vi hen imod teorien. Det blev hyggeligt, og vi elskede det. Nu glædet vi os bare til at vi skulle og at køre på torsdag. Der gik så to dage, og dagen kom endelig hvor vi skulle ud at køre igen. Vi glædet os begge virkelig. Vi tog ud på køreskolen i Vanløse for at mødes med vores kørelærer. Der gik der kun 5 minutter, og så gik vi allerede i gang med at køre. Det var lige så godt så vi huskede det. Jeg elskede bare at køre. Vi kørte i 1,5 timer, og jeg følte allerede at jeg var blevet meget bedre. Min kørelærer sagde også at der var store fremskridt, og at jeg nok hurtigt skulle få mit kørekort.