artikel

Hvordan infrarøde saunatæpper booster dit immunsystem

HVORDAN INFRARØDE SAUNATÆPPER BOOST DIT IMMUNSYSTEM

 

Desværre er det en normal del af livet at blive syg. Normalt spredes i tæt befolkede omgivelser som skoler og kontorer, men nogle gange endda bare ved at tage en tur i købmanden, kan vira ofte undgås ved at styrke dit immunforsvar, så det kan bekæmpe sygdommene med sin fulde styrke. Der er uendelige hjemmemedicin og håndkøbsmedicin, som du kan tage for at styrke dit immunforsvar i denne sårbare tid af året, men én metode har vist sig at være særlig effektiv: brugen af ​​et infrarødt saunatæppe.

 

Før vi dykker ned i de mange fordele, der følger med at bruge et infrarødt saunatæppe til at styrke dit immunforsvar, lad os tage et kig på, hvad der præcist forårsager et svækket immunsystem. Et immunsystem fungerer muligvis ikke optimalt, hvis det håndterer overdreven stress, lidt eller ingen motion, underernæring, mangel på søvn eller en kombination af disse.

 

Desværre kan nogle af disse ting til tider være uundgåelige, og vi kan have brug for noget immunsystemstøtte. Mens brug af et infrarødt saunatæppe direkte gavner immunsystemet, giver det dig også sundhedsmæssige fordele, når det kommer til søvn, stress og afgiftning, hvilket giver dig en velafrundet oplevelse, der positivt påvirker flere aspekter af dit velvære. Fordelene ved  et infrarødt saunatæppe, der specifikt hjælper med at styrke dit immunsystem, omfatter:

 

  1. Øget produktion af hvide blodlegemer

Varmen genereret af et infrarødt saunatæppe stimulerer energi på cellulært niveau, hvilket igen øger kroppens produktion af hvide blodlegemer. Disse celler udgør en bestanddel af dit blod og fungerer som dit immunsystems første forsvarslinje, når infektionen rammer. Når et skadeligt stof kommer ind i din krop, opdager hvide blodlegemer det og styrer immunsystemets reaktion. Det er klart, at disse små celler er kritiske, når det kommer til funktionaliteten af ​​vores immunsystem. En øget produktion af hvide blodlegemer, som stimuleres af brug af et infrarødt saunatæppe, kan hjælpe kroppen til mere effektivt at bekæmpe sygdomme. Hvis du vil prøve et Infrarødt saunatæppe kan det fås her hos den danske markedsleder NordicHigh.

 

  1. Udløst immunsystem

Hippokrates sagde berømt: “Giv mig feber, og jeg kan helbrede enhver sygdom.” Ideen om, at øgede temperaturer udløser kroppens immunsystemrespons, er bestemt ikke ny. Feber hjælper din krop med at bekæmpe infektioner ved at tillade visse immunceller at arbejde mere effektivt og effektivt. Ifølge Federation of American Societies for Experimental Biology giver hypertermi eller udsættelse af kroppen for høje temperaturer disse celler evnen til at ødelægge virusinficerede celler og tumorceller.