artikel

Mig og min vens største mareridt

Jeg var ude at spise med familien. Vi fejrede min storesøsters fødselsdag i dag. Hun blev 20 år. Vi var ude at spise på en fin restaurant med virkelig god mad. Hun fik en masse fede gaver. Jeg glædet mig til det blev min fødselsdag. Jeg kunne godt bruge nogle gode gaver. Det begyndte at blive sent, så vi smuttede hjem. Da jeg kom hjem så jeg lidt film, og sad ellers bare på min mobil og skrev med mine venner. Klokken blev mange, så jeg begyndte at lægge mig til at sove. Næste dag, tog jeg ud med min ven. Vi tog ud og spillede noget fodbold, og så hjem til ham og spillede noget Fifa. Der blev vi i lang tid. Vi spillede en masse Fifa kampe. Jeg vandt de fleste. På et tidspunkt ligger jeg mærke til at jeg ikke har min mobil i lommen. Jeg ledte efter den i huset, men kunne slet ikke finde det. Jeg blev så bange for at jeg havde mistet den. Da jeg kommer i tanke om det, husker jeg også at jeg slet ikke har brugt min iPhone hjemme hos ham. Så det kunne være jeg har tabt den udenfor. Vi tog ud for at lede efter den men kunne ikke finde den. Vi tog så hen på fodboldbanen for at se om det kunne være at jeg havde tabt den der. Der lå den så. På jorden hvor skærmen var smadret. Det knuste mig. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle stille op. Min ven sagde så han havde en god mobilreparations butik tæt på ham. Næste dag valgte jeg så at tage derhen. De fik hurtigt min skærm skiftet. Jeg blev så glad. Jeg var ellers bange for at jeg skulle vise det til mine forældre.