Featured

Nye og smarte redskaber gør livet lidt lettere

Nogle gange handler det bare om at gøre livet lidt lettere, og det er der faktisk mange måder at gøre på. Der er sikkert også nogle ting, som du aldrig har hørt om før, og derfor kan du bruge denne artikel som en guide til at blive indviet i nogle af de smarte dimser, der findes derude på markedet, som du kan anvende til mange forskellige ting.

En aktivitetstracker er den helt perfekte motivation

En aktivitetstracker er det helt perfekte redskab, hvis du ønsker at blive motiveret til at blive mere aktiv. Her kan du tracke dine aktiviteter, og trackeren vil konstant tælle dine skridt, så du hele tiden kan se, hvor meget du har gået på en given dag. Og her kan man altså hurtigt få dårlig samvittighed, når man opdager, hvor lidt man har gået. Alene det kan motivere til at få gået noget mere. Og så er det en smart måde at sætte nogle mål for sig selv – fx et dagligt skridtmål, som du skal gøre alt for at nå.

Smarte redskaber til at øge dine chancer for at finde rav

Yderst kraftige Ravlygter er redskabet, du skal gå til, hvis det er rav, du ønsker at finde. Denne hobby er der mange, der har, og der kan gå mange uger eller måneder mellem, at man er så heldig at finde rav. Men med en lygte, der lyser ravet op, har det aldrig været lettere. Hvis du aldrig har hørt om dette redskab før, er det bestemt på tide, at du kender til det. Skynd dig at klik ind via linket for at læse meget mere om det. Det er spændende tilbehør at anvende, når du går strandene tynde i jagten på rav.

Smarte dimser du kan snakke med i din hverdag – som fx kan slukke lys

Der findes efterhånden også flere forskellige dimser, som du kan anvende i din hverdag, hvis du ønsker at effektivisere din hverdag og gøre alting lidt smartere. Du kan fx forbinde en sådan dims med bestemte lampepærer, så du har mulighed for at slukke lyset via stemmekommandoer. Det er smart, så du fx kan ligge i din seng og blot højt sige, at alt lyset i soveværelset skal slukkes. Dette er bestemt fremtiden, og holdt godt øje, for mulighederne bliver mange og flere – til sidst kan vi sikkert styre vores hjerner blot ved tankens kraft. Ja, hvorfor ikke?

En app på din smartphone til det hele

Og så findes der bare så mange smarte apps til din smartphone. Der er helt klart en app, der kan hjælpe dig, hvis du skulle være i tvivl. Bare tænk på den geniale muligheder du har for at have samtlige af dine plastikkort fra din pung samlet digitalt på din smartphone. Du kan altså på denne måde meget let betale med din smartphone, når du skal handle ind – så gør det altså intet, hvis du skulle have glemt dit dankort. På samme måde er det i dag muligt at have fx dit sygesikringskort og kørekort liggende digitalt.