Vær komfortabel til årets julefrokoster

December er på mange måder både en af de hyggeligste måneder, men også en af de mest travle. Det skyldes blandt andet de mange julefrokoster måneden byder på og selvom de typisk er meget hyggelige, eftersom de indeholder lækkert mad og godt selskab, så må man erkende, at det ikke nødvendigvis er det mest behagelige tøj man altid ifører sig.

Komfortabelt kvalitetsundertøj

Blot fordi man ønsker at iklæde sig i sit fineste festtøj, skal det ikke være ens betydende med, at man ikke skal være komfortabel. Med Marie Jo lingeri er det slut med bøjler der gnaver og ubehageligt stof. Det belgisk producerede undertøj fra Marie Jo er et eksklusivt mærke, der har fokus på pasform, de lækreste materialer, bløde blonder og moderigtige farver.

Hos Marie Jo er deres fornemmeste opgave at producere lingeri med enestående bærekomfort, så man kan holde ud at være til julefrokost i flere timer uden at føle sig generet af bøjler i BH’en eller materialer, der kradser. Marie Jo lingeri har nemlig de mange former, kvinder kommer, in mente, når de producerer deres undertøj. Det betyder blandt andet, at Marie Jo’s BH’er laves i flere pasformer, så man kan købe den helt rigtige model til ens krop. Marie Jo producerer ligeledes fem forskellige trusse modeller, så der er til enhver smag.

En kvinde er ikke bare en kvinde

Hos Marie Jo er det essentielle budskab, at alle kvinder er bemærkelsesværdige og består af mange facetter. En kvinde er ikke blot en kvinde, men består af flere komponenter. Nogle er måske både en mor, en kæreste og en karrierekvinde, mens andre er iværksættere, en hustru og sportsudøver. Uanset hvem man er og hvilke egenskaber man besidder, mener Marie Jo, at man også skal forkæle sig selv – og hvordan gøres dette bedre end med kvalitetsundertøj?

Marie Jo designer undertøj til ethvert scenarie og tilpasser sig kvindernes behov. Hos det luksuriøse mærke er de nemlig bevidste om, at ligesom kvinder ikke blot er kvinder, så er undertøj ej heller bare undertøj. Afhængigt af om man skal til fest, ligger på sofaen, er på arbejde eller skal stå på stadion til sit barns fodboldkamp, så har man behov for forskelligt undertøj. Det betyder dog ikke, at man skal gå ned på hverken kvalitet eller design og med lingeri fra Marie Jo er man sikret, at man som kvinde føler sig unik og smuk i deres elegante og komfortable lingeri uanset situationen.

Komfortabel går i hånd med flatterende

For nogle betyder komfortabelt undertøj måske, at man skal gå ned på elegance og smukke detaljer, men hos Marie Jo lingeri, er det ikke sagen. Her går de to ting nemlig i spænd med hinanden, eftersom fokus på pasform og gode materialer står ligevægtig med flotte detaljer som blonder og pæne farver. Ønsker man derfor et mere diskret look under sin t-shirt med en enten hvid, sort eller sandfarvet BH er dette muligt, men ønsker man derimod et mere vovet og farverigt look kan dette også gå i opfyldelse med Marie Jo lingeri.