artikel

3 DIY ideer til dit badeværelse

Vil du gerne gøre dit badeværelse mere personligt? Hvad er mere personligt end ting, du har lavet selv? DIY ideer kan omhandle alt fra pynteting til praktiske ting, som hjælper dig i hverdagen. Find din kreative side frem, og se, hvad du kan lave selv!

Praktisk og flot uden at være dyrt

Hjemmelavede projekter har en slags charme, man ikke kan finde i købte produkter. Man har brugt sin egen tid og sine egne hænder til at skabe noget, og det er noget helt specielt. DIY ideer er fantastiske og kreative, som kan være forfriskende i en kedelig hverdag. Du kan finde flere DIY ideer og en masse andre spændende ting på KastrupAvisen.dk. Man er aldrig for gammel til at være kreativ og kunstnerisk!

1: Hjemmelavet sæbe

Vidste du, at du kan lave din egen sæbe? Det kan godt kræve lidt specifikke ingredienser, men så snart du har dem, er det faktisk en meget nem proces. Du skal blot have selve sæben uden duft i, så skal du have en eller flere forme, og derefter skal du bare beslutte dig for hvilken duft, du vil have i sæben. På den måde kan du super nemt lave personlige sæber, som har præcis de forme og de dufte, som du går og drømmer om. De er perfekte til badeværelset, og de er også super gode som gaver til dem, som du holder af.

2: Sæbebeholder

Men du behøver ikke at begrænse dig selv til bare at lave sæben; du kan også lave den beholder, som den skal ligge i! Du kan bruge mange forskellige materialer til det, så længe det består af et materiale, der kan tåle vand. Hverken pap eller papir kan bruges, men plastik, glas, ler og cement er alle sammen gode muligheder. Du kan designe beholderen efter lige præcis det, som du har lyst til. Du får en god mulighed for at udtrykke dig selv, og du vil ende med et resultat, der både er super personligt, og som passer til den stil, som du har på badeværelset.

3: Sorteringskasser til din makeup

Hvilke DIY ideer findes der ellers? Hvad med noget, der er super praktisk? Hvis du går med makeup, ved du, at det ikke går med en enkel kasse til både børster og produkter; det bliver nemt noget rod. Men du kan nemt lave et system, så rodet lige pludselig bliver til orden! Der findes en masse inspirerende DIY ideer online, så du aldrig behøver at rode rundt imellem din mascara og din eyeliner igen. Med lidt plastikflasker og lidt maling, kan du hurtigt skabe noget, der både er flot og funktionelt. Men selvfølgelig behøver det ikke være lavet af plastikflasker; der er uendelige muligheder.

Tag arbejdshandskerne på!

Hvad venter du på? Der er en masse DIY ideer, der bare står og venter på, at du udfører dem! Vis dit badeværelse lidt kærlighed med fine ting, som du har lavet selv. Giv dit badeværelse lidt charme med hjemmelavede ting, der både kan pynte og kan hjælpe dig i din hverdag. Hvad venter du på?