4 ting du kan gøre for at få stærke negle

Dine negles form er genetisk bestemt. Men styrken på dine negle handler i stor grad om hvordan du behandler dem. Der er nemlig mange ting der gør, at man risikerer at ens negle knækker og lige så mange ting der går ind og hjælper med at styrke neglene. Er du derfor træt af, at dine negle både knækker og flækker? Så læs med her og bliv klogere på hvordan du kan styrke dine negle.  

Brug ikke dine negle som arbejdsredskab  

Kender du det med, at der lige sidder et eller andet snavs som du bare lige kan skrabe af med neglen? Det gør de fleste vist nok! Neglen er jo et let redskab at bruge og den er altid til gengængelig, men det slider virkelig meget på dine negle, hvis de bliver brugt som et arbejdsredskab, hvormed du ikke får stærke negle. Så undgå at bruge dine negle som arbejdsredskaber og brug i stedet rigtige arbejdsredskaber til de problemer du normalt vil bruge dine negle på. Dine negle vil takke dig og du vil hurtigt opdage, at de slet ikke vil knække i lige så stor grad. Hos powar.dk kan du finde masser af inspiration til arbejdsredskaber som du kan bruge i stedet for.  

Sørg for at få nok B-vitaminer  

Det er B-vitaminerne der styrker dit hår, din hud og giver dig stærke negle indefra. Derfor skal du være ekstra opmærksom på, at du ikke er i B-vitamin mangel. Med en daglig multivitaminpille vil du være sikret at du ikke mangler B-vitaminer og dermed at dine negle ikke er svage på grund af vitaminmangel. Det skal dog siges, at det kun hjælper at spise B-vitaminer for at styrke dine negle, hvis du rent faktisk er i mangel af B-vitamin. Du kan derfor ikke få stærkere negle af at spise B-vitamin, hvis ikke du mangler B-vitamin.  

Fil dine negle ofte for at få stærke negle 

Når dine negle bliver meget lange, så kan du risikere at de bliver meget tynde ude i kanten. Når de bliver tynde, så vil de også knække langt nemmere og det er svært at styre hvor langt de knækker ind. Så når du husker at file dine negle, så vil du file den tynde ende af og dermed efterlade dem stærkere. Det betyder også at risikoen for at de knækker er langt mindre.  

Brug negleolie og styrkende neglelakker  

Negleolie er en rigtig god ting at bruge, fordi den går ind og plejer og fugter neglen. Det fungerer faktisk ligesom med dit hår, at når det er fugtet og velplejet, så vil det også være langt stærkere og mere modstandsdygtigt. Det samme gælder styrkende neglelak. Det er en neglelak som har gode og styrkende ingredienser i sig som går ind og gør at dine negle bliver stærkere og langt mere modstandsdygtige overfor både at knække og flække. Disse neglelakker kan du både få som gennemsigtige og med farver. De findes derfor både til dem der ønsker at have farve på neglene og dem der ønsker neutrale negle. Derudover er det godt at bruge en mild neglelakfjerner, som ikke udtørrer neglene for meget.