artikel

Er sneaker og smykker arbejdsomme?

Vi ser mange smykker blive en større del af mænds outfits. Vi har undersøgt hvordan det kan være, og fundet frem til det til dig her i denne guide til, hvordan du klæder dig som en rockstjerne på arbejdet, når du har en ring eller andre smykker på.

Sådan klæder du dig som en rockstjerne på arbejde, når du bærer en ring eller andre smykker vil du se cool og professionel ud? Vil du gerne have nogle virkelig flotte smykker på, men ved ikke hvor du skal starte? Så er du den perfekte person at læse om i denne artikel!

Jeg elsker at have smykker på – faktisk er jeg en stor fortaler for det! Det er noget, du nemt kan opnå, hvis du følger mine råd nedenfor.

Første råd er at style dine smykker sammen med et par Nike Air Jordan 1, det giver et suverænt præsentabelt look og også en ekstraordinær fornemmelse på dine fingre, der er meget bedre end at bære dem separat, du kan tilføje noget tilbehør samt som en cross body taske eller pung for at skabe dit eget fashion statement

Jeg har været virkelig interesseret i den nye Nike Air Force 1 “Triple White/Gum” colorway, der blev udgivet for nylig, og jeg måtte lige snuppe disse to par til min egen kollektion, men de er desværre allerede udsolgt! Disse er absolut de mest eftertragtede Air Force 1’ere for mig, da der ikke er mange hvide par rundt omkring.

Derudover skal du huske at købe smykker i bæredygtigt materiale, som ikke ruster eller falmer i forbindelse med brug og rengøring og er lavet af genbrugs metaller eller andre miljøvenlige materialer (for mere om dette, se Conscious Shopper’s Guide to Jewelry).

### TIP #3: VÆLG TØJ, DER ER BILLIGT, MILJØVENLIGT OG LET

Selvom det kan virke kontraintuitivt, vil du opdage, at du faktisk har brug for mindre tøj, hvis du går efter mindre tungt tøj! Dette vil hjælpe dig med at holde en lettere belastning og være mindre tilbøjelige til at skulle bære genstande rundt i byen.