artikel

Mal før fraflytning af lejlighed

Hvis du er lejer og snart skal flytte fra lejligheden, så bør du læse nøje med her. Denne artikel vil nemlig præsentere dig for et tip, der er relativt ukendt, men som i mange situationer giver fantastisk god mening. 

Et depositum

Du har utvivlsomt et ret stort depositum, som du egentlig gerne ville have igen, men som du frygter bliver snuppet af udlejer. Hvis du har boet i lejemålet i mere end et år, så er det sandsynligt, at lejer vil kræve, at der skal males, og det trækkes fra dit depositum. Udlejningsfirmaer har typisk en fast aftale med et stort malerfirma, og de ved, at der ikke er en direkte kunde, som føler at pengene forlader lommen. Derfor er den slags maling ofte ret dyr, og det går ud over dig og dit depositum. 

Tag affære

Du kan dog selv tage affære, ved at få malet umiddelbart inden fraflytning. Det er noget du selv betaler af egen lomme, men bagefter kan udlejer ikke sige, at der skal males. Du har malet, og det er gjort af en faglært maler. Du kan vise kvittering med mere, så der vil intet være at udsætte. Fordelen er, at du kan finde en maler med en god pris. Tag en hurtig tur på nettet, og du vil finde hjemmesider, der hjælper dig med at indhente tilbud fra tre malere. Det kan hurtigt svare sig! På den måde får du nemlig flere priser at forholde dig til, og så er det bare om at vælge det bedste tilbud. Du risikerer meget lidt ved at gøre dette, og chancen er stor for, at du får hele dit depositum igen, da lejligheden kommer til at stå helt skarpt efter at være blevet malet. Der er penge at spare på denne konto, held og lykke!