11 måder at bruge To Go kopper med dit firmalogo på til succesfuld markedsføring

Leder du efter en unik måde at markedsføre din virksomhed på? Brug genbrugelige to go kopper med firmaets eget logo på til vellykket markedsføringskampagne. To go kopperne kan bruges igen og igen, og er derfor også velegnede til at fremme en bæredygtig firmaprofil. Du kan være ekstra grøn og miljøvenlig ved at vælge to go kopper, som ikke alene er fremstillet af genanvendeligt materiale, men som tilmed er bionedbrydelige. Find bæredygtige to go kopper med omtanke for miljøet her: https://shophojgaard.dk/shop/271-miljoerigtige-to-go—kopper/. Det fede ved Højgaars bæredygtige kopper er, at de kontrollerer leverandørerne og sikrer sig, at de lever op til særlige krav omkring arbejdsforhold og miljø.

Disse kopper er perfekte til at promovere din virksomhed ved events, messer og meget mere. De kan også bruges som gaveartikler eller reklameartikler. Med et brugerdefineret logo trykt på hver enkelt kop kan du nå ud til et stort publikum og efterlade et varigt indtryk.

Her er nogle idéer til, hvordan du kan bruge to-go kopper med dit firmalogo:

1) Giv dem væk på messer eller kongresser.

2) Brug dem som en reklameartikel i dit kundebelønningsprogram.

3) Medtag dem i gavekurve og gaveposer.

4) Giv dem med hjem med kunder, der foretager et køb.

5) Brug dem som en del af en konkurrence eller en giveaway-kampagne.

6) Gør dem tilgængelige i din butik eller i din kontorlobby.

7) Send dem til kunder, der foretager køb i din webshop.

8) Brug dem som festgaver eller som firmagaver.

9) Vis dem fremtrædende i posts på sociale medier.

10) Gør dem tilgængelige på din hjemmeside, så besøgende kan købe/bestille dem.

11) Giv dem til medarbejdere, så kaffen ikke bliver lunken i løbet af arbejdsdagen eller til og fra arbejde.

Har du selv flere idéer til, hvordan man kan bruge to go kaffekopper i markedsføring?

Markedsfør jeres bæredygtige to go kopper

Ved at bruge to-go kopper med dit firmalogo har du et effektivt markedsføringsredskab, der vil hjælpe med at fremme din virksomhed og skabe kendskab til dit brand. Du kan opnå endnu mere opmærksomhed ved at poste opslag på sociale medier og på din hjemmeside omkring kopperne. Der er stor interesse for at nedbringe anvendelsen af engangsservice, og det rammer derfor lige i tidens trend at markedsføre kopperne, der kan bruges igen og igen.

Fortæl modtageren af koppen, at den kan bruges mange gange, og at de med fordel kan tage koppen med, når de skal have frisk kaffe to-go. Mange tankstationer og caféer tillader, at du fylder kaffe i din egen medbragte kop.

Hos Højgaard kan du finde mange andre bæredygtige reklameartikler, som du kan bruge i din markedsføring med fimaets eget logo på bl.a. skriveredskaber, notesbøger, tasker, vandflasker, paraplyer og powerbanks. Det er fedt, at bæredygtige gaveartikler i dag kvalitetsmæssigt er på samme niveau eller højere, som deres ikke-bæredygtige alternativ. Det gør, at du som virksomhed ikke skal gå på kompromis og afholdes fra at lav sjov og kreativ markedsføring, når du samtidig gerne vil fremme en bæredygtig profil.