Hvor skal du opbevare forlovelsesringen, inden du frier

Endelig! Beslutning er taget, du har valgt at fri til din bedre halvdel – og hvor er det fantastisk. Du har måske allerede lært, alt hvad der er at vide om de 4’er c’er, og måske har du allerede fået hendes forældres velsignelse til at gøre det. Måske har du allerede købt ringen?

For de fleste er forlovelsesringen et af de dyreste køb de foretager sig i livet, udover selvfølgelig et hjem eller en bil. En så dyrebar forlovelsesring kan være nervepirrende at have liggende, især hvis din bedre halvdel bor sammen med dig, og der kan være en chance for, at hun finder den. Læs videre for at finde ud af, hvor du bør opbevare ringen, så hun hverken finder den, den bliver væk eller måske endda bliver stjålet.

 

Hvor bør du opbevare din forlovelsesring

Man kan hurtig gribe til løsningen om at lægge den under dit tøj i din tøjskuffe, men dette er en dårlig ide! Herunder kan du se de to sikreste muligheder.

 

1.   Lad den blive hos din guldsmed eller smykkeforhandler

Spørg den butik du har købt ringen af, om de vil opbevare ringen indtil du står og skal bruge den. På den måde kan du være 100% sikker på, at der ikke sker ringen nået, og hvis der gør er det deres ansvar og ikke dit. Hvis de tilbyder at opbevare ringen, så sørg lige for at høre om de dækker garantien, hvis de mister den – bare for at være helt sikker.

 

2.   lej et pengeskab hos din bank

At leje et pengeskab hos sin bank er ultimativt det sikreste valg. Her kan du trygt lægge den dyrebare ring, uden at den forsvinder, hun finder den, eller den bliver stjålet. Næsten alle banke har disse bankbokse, hvor du kan lægge værdifulde små ting og dokumenter. Det koster en smule at leje et pengeskab, men det kan blive rigtig dyrt i sidste ende, hvis du ikke gør det.

 

3.   Skal du fri på en rejse?

Har du tænkt dig at poppe det store spørgsmål på en rejse, skal du naturligvis også være opmærksom på et par ting undervejs. Du bør aflevere din taske med ringen i til hotellet så de kan passe på ringen, så hun ikke finder den. Det kan også være at du kan efterlade den til restauranten, hvis du har planlagt noget helt speciel. Når du rejser, skal du altid sørger for at have ringen i din håndbagage, på den måde kan du sikre dig, at du altid har ringen på dig. For hvem ved? Det kan ske at lufthavnen mister din kuffert, eller at den ved et uheld bliver taget af en anden passager.

Selvom du er godt forberedt, kan det være en ide at tjekke op på, hvilken forsikring man har. Så hvis den bliver stjålet, bliver den dækket af din forsikring. Hvis du får dine smykker forsikret kan du have ro i maven, og ved du at din bedre fordel har mange dyre smykker i forvejen, kan det være en endnu beder ide.

Kilde: Abelstedts verden